Social Media Plan

Meer dan likes

Likes krijgen is leuk maar waar doe je het eigenlijk voor? Voor o.a. klantbinding en meer omzet natuurlijk! Het is belangrijk om consequent te blijven posten. Wil je weten wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen? Bel ons dan op 085 06 06 550 of klik op onderstaande knop om ons een berichtje te versturen.


Contact

SOCIAL MEDIA PLAN

Social media speelt dagelijks in het leven van mensen een grote rol. Bijna iedere Nederlander heeft een social media account en maakt hier dagelijks gebruik van. Bijna iedereen heeft wel een account op Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn. Voor bedrijven biedt dit iedere dag weer mogelijkheden om zich extra te profileren. Social media geeft je de mogelijkheid om laagdrempelig rechtstreeks met je klanten in contact te komen. Veel ondernemers adverteren op de verschillende social media, maar het biedt ook genoeg mogelijkheden om je producten en diensten (zelfs zonder te adverteren) onder de aandacht te brengen.

Het vergt veel tijd en aandacht om social media optimaal te benutten. Het verdient daarom de aanbeveling eerst goed onderzoek te doen welke kanalen het meest voor je geschikt zijn. Eén van de vragen die hierbij om de hoek komt kijken is waar je klanten zich op social media precies bevinden. Niet ieder kanaal is per definitie geschikt. Ook het bijhouden van de accounts vraagt veel tijdsinvestering. Het up-to-date houden van je campagnes en het snel beantwoorden van vragen van de bezoekers is belangrijk voor je succes. Een slecht onderhouden of ‘stille’ bedrijfspagina zal bijvoorbeeld de vraag bij potentiële klanten opwerpen of je nog wel actief bent.

Wij kunnen een social media-plan voor je opzetten waarbij we onderzoek doen naar je doelgroep en de pagina(‘s) op de geschikte platforms voor je opzetten en geheel inrichten. Ook kunnen we naar wens je pagina’s verder automatiseren zodat je minder tijd kwijt bent voor het bijhouden van de verschillende campagnes. Zo zorgen we ervoor dat je met een geringe tijdsinvestering en lage kosten alles uit je social media campagnes weet te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis advies op maat, zonder verdere verplichtingen!

KOM OP DE KOFFIE VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES!

Als beginnende ondernemer zit je vast met veel vragen over de juiste aanpak als het gaat over een website, logo, drukwerk of gerelateerde zaken. Natuurijk mag je ons altijd bellen op 085 06 06 550 of een mailtje sturen via het contactformulier. Vind je het prettiger om langs te komen dan ben je van harte welkom! Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op om een afspraak in te plannen. Tot gauw!