SEO Plan

Hoger in Google!

Meer zichtbaarheid = meer omzet, zeker op het internet. Wil je hoger in Google komen? Bel ons dan op 085 06 06 550 of klik op onderstaande knop om ons een berichtje te versturen.


Contact

SEO PLAN

Om op het internet succesvol te zijn zijn twee zaken heel belangrijk. Je website moet natuurlijk mooi zijn en je klant aanspreken en duidelijk communiceren. Om een goede positie in de zoekmachines te krijgen is een snelle website met een schone code en zonder overbodige toevoegingen ook uiterst belangrijk. Wanneer wij je website bouwen is aan deze vereisten altijd voldaan. Maar om ervoor te zorgen dat Google en de andere zoekmachines te website snel indexeren en je uiteindelijk op een vindbare plek terechtkomt, is meer nodig. Dit noemen we Search Engine Optimization (SEO).

Onderdelen van een goed SEO-plan zijn onder andere optimalisatie van de relevantie van je website en gebruik van allerlei technische hulpmiddelen om een website hoger in Google te krijgen. Ook de beveiliging van je site speelt hierin een grote rol. Voor Google zijn al deze onderdelen van groot belang. Relevante websites die de techniek op orde hebben komen hoger in de zoekresultaten terecht. Heel belangrijk is het om hierbij goed rekening te houden welke zoekwoorden belangrijk voor je zijn om op gevonden te worden. Dit alles moet in een krachtig SEO-plan met elkaar verweven. Een goed SEO-plan vraagt ook om continu sturing en monitoring door een steeds veranderend beleid van de grote zoekmachines.

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines is vakwerk dat wij graag voor je uitvoeren. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om hierin ook zelf een grote rol te blijven spelen. Onze SEO experts kunnen een periodiek plan op maat maken om je volledig te ontzorgen en de hoogst mogelijke organische resultaten binnen je vooraf afgesproken budget te behalen. Neem voor een afspraak hiervoor vandaag nog contact met ons op zodat we je volledig vrijblijvend kunnen adviseren.

KOM OP DE KOFFIE VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES!

Als beginnende ondernemer zit je vast met veel vragen over de juiste aanpak als het gaat over een website, logo, drukwerk of gerelateerde zaken. Natuurijk mag je ons altijd bellen op 085 06 06 550 of een mailtje sturen via het contactformulier. Vind je het prettiger om langs te komen dan ben je van harte welkom! Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op om een afspraak in te plannen. Tot gauw!