Logo design

Alles-in-één Logo Pakket

StartMonster heeft de meest complete Alles-in-één Paketten van Nederland & België, dit doen wij omdat we weten dat niks zo vervelend is als incomplete websites en verborgen kosten waar je achteraf mee te maken krijgt


Contact

LOGO’S

Een goed functioneel en in het oog springend logo is belangrijk om je (nieuwe) bedrijf herkenbaar te maken. Het is belangrijk dat je logo en huisstijl opvalt tussen de massa en bij je klanten in de smaak valt. Het moet herkenbaar zijn en iets communiceren over je bedrijfsactiviteiten. Wij kunnen dit allemaal voor je verzorgen.

Wanneer je door ons je logo laat ontwerpen luisteren we eerst goed naar jouw wensen en eventuele ideeën. We willen je bedrijf leren kennen, zodat we dit kunnen toepassen in het ontwerpen van je logo. Ook willen we van je weten waar je bedrijf voor staat en welke ambities het heeft. Aan al deze informatie voegen we onze kennis en ervaring in het grafisch ontwerpen toe, zodat je een professioneel logo geleverd krijgt die je ‘branding’ eer aandoet.

Wij leveren de logo’s af in een totaalpakket met alle noodzakelijke kwaliteitsbestanden die je voor je logo nodig hebt. Je ontvangt hierbij natuurlijk het bronbestand, een vector bestand, hoge resolutie .pngen .jpg bestanden en een web-pack met +27 icoontjes voor een professionele representatie voor op internet en social media.

KOM OP DE KOFFIE VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES!

Als beginnende ondernemer zit je vast met veel vragen over de juiste aanpak als het gaat over een website, logo, drukwerk of gerelateerde zaken. Natuurijk mag je ons altijd bellen op 085 06 06 550 of een mailtje sturen via het contactformulier. Vind je het prettiger om langs te komen dan ben je van harte welkom! Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op om een afspraak in te plannen. Tot gauw!